За Нас

Connected.mk

-Connected.mk е бесплатна платформа за онлајн социјално дружење која што е основана на 7 Јануари 2017 година.
-Основана е со цел да ги поврзе луѓето со своите најблиски, пријатели, роднини итн. Добивате можност да ги следите најновите трендови, случувањата околу вас, да останете поврзани со остатокот од светот преку оваа платформа.
- Нашите корисници добиваат можност да споделуваат фотографии, видеа, да споделат некоја мисла, меморија, случка од детството, да стекнат некои нови пријателства итн.

Уживајте во престојот на оваа платформа. Ви благодариме!