Услови за употреба

1.Безбедност

Според условите за користење овие правила треба да ѓи почитувате:
- Вие нема да испраќате вируси или друг штетен код.
- Нема да барате податоци за најава од други корисници.
- Вие не смеете да заплашувате, да се заканувате и да навердувате корисници.
- Не смеете да објавувате содржини кои содржат порнографија, говор на омраза, заканувачки и насилство без причина.
- Не смеете да го користите Connected.mk за да се направи нешто лажно, незаконско или дискриминаторски.

2.Регистрација и безбедност на профилот

Ова се условите кои треба да ги исполните за одржувањето на безбедноста на вашиот профил:
- Не смеете да се регистрирате со лажни информации или да се регистрирате со туѓи податоци без дозвола.
- Не смеете да креирате повеќе од еден личен профил.
- Нема старосна граница можете да се регистрирате на било која годишна ворзраст.
- Не смеете да ја споделувате вашата лозинка со друг бидејќи можат да ја загрозат безбедноста на вашиот профил.
- Не смеете да се регистирате со корисничко име кое го застапува друг(на пример:некоја компанија)

Доколку се регистрирате и не ги почитувате овие правила, го задржуваме правото да ве отстраниме од оваа платформа без претходно известување.

3.Споделување на содржина и информации

- Споделувањето на ваши лични информации или било какви други информации е на ваша одговорност.
- Connected.mk не сноси никакви последици доколку вашите информации се злоупотребени од трета личност.
- Споделувањето на содржината треба да биде во рамките на поставените прописи и правила, да не ја нарушува приватноста на одредена личност, да нема навредлив, заканувачки, или сличен карактер кој би ги нарушил поставените правила.
- Connected.mk го задржува правото да ги превземе сите мерки за отстранување без претходно известување на поставената содржина кои ги нарушува правилата и прописите.